Compania “PARBRIZ SERVICE” a fost fondată în 1994. Începând cu anul 1996 principalul gen de activitate a devenit comercializarea geamurilor auto, montarea  și reparația acestora.“Parbriz Service” este astăzi cel mai mare importator de geamuri auto (parbrize,lunete,geamuri laterale) din Moldova.

Datorită colaborării cu renumiți producători mondiali ca: NORDGLASS, PILKINGTON, GUARDIAN, AGC, SEKURIT SAINT-GOBAIN, XYG clienților noștri li se oferă la dispoziție un depozit bine structurat cu un stock de peste 20000 parbrize,geamuri laterale la prețuri competitive.La momentul actual dispunem de cel mai mare depozit de geamuri auto din Moldova, având suprăfața de 1000m2.

Pentru comoditatea Clienților noștri a fost deschis centrul de distribuție in Nordul Moldovei (or.Bălti) .Ve-ți putea de asemenea constata nivelul înalt al profesionalismului angajaților companiei, începând cu o consultare în vederea alegerii geamului pentru automobilul D-stră și terminând cu înmânarea talonului de garanție la montare.

Programul nostru este unul flexibil permițând astfel să satisfacem orice fel de cerințe de timp și preț, acest lucru nu face decât să îmbunătățească relațiile cu clienții noștrii și să îmbogățească portofoliul nostru de clienți mulțumiți.