REPARAȚII PARBRIZE

Am conștientizat importanța unei vizibilități impecabile și îți propunem soluții optime pentru un drum liniștit.
Un parbriz fisurat reprezintă un pericol atât pentru tine cât și pentru restul participanților la trafic, acesta se poate sparge la viteză, frană sau chiar și mici accidente.

Procesul de reparare implica executarea unei găuri de circa 0,1-0,3 mm la punctul de impact cu o minibormasină,pentru a îndepărta eventualele cioburi fine și de a crea o cale de acces către cavitatea din stratul de sticlă.

- Injectarea sub presiune, cu un dispozitiv special, a unei rașini care va umple până și cele mai mici raze ale cavitații sau spărturii. Aceasta se întărește ca sticla sub acțiunea razelor ultraviolete, lipind definitiv spărtura și restaurând vizibilitatea în punctul afectat.

- Intarirea rașinii (polimerizarea) sub efectul razelor ultraviolete (de la soare sau o lampă specială). Rașina capătă duritatea sticlei, "lipind" definitiv locul avariat.

-finisarea reparației se face cu o lamă specială, care aduce reparația la nivelul parbrizului. La atingere nu se simte nici-o diferență între locul reparat și geamul neatins din jur.

"PARBRIZ SERVICE" îți propune soluțiile optime pentru o siguranța sporită la volan. Reparațiile de ciobituri si fisuri făcute în cel mai scurt timp,prelungesc viața parbrizelor. Noi o putem face.

La centrul specializat din Chisinău puteți beneficia de servicii suplimentare în vederea înlăturării ciobiturilor și fisurelor de pe parbrize.