Compania "PARBRIZ SERVICE" comercializează geamuri auto, accesorii, chedere, materiale, dispozitive și instrumente pentru un montaj profesionist. "PARBRIZ SERVICE" poate oferi modelul solicitat din stocul propriu de parbrize, cât și să efectueze  comenzi la cerere pentru un model rar întâlnit.Varietatea de geamuri auto pe care o putem oferi,satisface orice cerere a clienților noștri.

  • Parbrize - Pentru majoritatea modelelor de parbrize există și varianta cu parasolar, care pot avea  tentă de culoare verde, fumuriu-bronz, gri sau albastră.
  • Geamuri laterale - Geamurile laterale sunt fabricate din sticlă securizată de cea mai bună calitate și  pot fi oferite în aceleași variante de culoare sau incolore.
  • Lunete - Lunetele pot fi prevăzute cu un sistem de încălzire, iar parbrizele cu senzori de ploaie și  lumină, în funcție de specificație.

Fie ca este vorba de parbrize, geamuri laterale, lunete sau alte accesorii, Compania  noastră acopera marea majoritate a mărcilor și tipurilor de autovehicule fabricate la nivel mondial, atât pentru modelele mai vechi de autovehicule cât și pentru ultimele modele ieșite de pe liniile de asamblare ale marilor producători.

Marfa are Certificat de la producător ISO 9001:2000 și Certificat de Standartizare de la Departamentul de Standarte și Metrologie al Rep.Moldova – “Moldovastandart”.

  • Instrumente (scule) de calitate de la liderul American "EQUALIZER" fac posibila o montare  corectă și eficientă a geamului auto.
  • Chedere, Activator, Primere, Solutii pentru montarea parbrizelor de o calitate înaltă direct de la producator "SIKA", "BETASEAL"/ "DUPONT" având o experiență de 30 ani in domeniu.

 

 

 

Adezivi speciali de la "SIKA" -  îndeplinesc toate standardele de  siguranță, fiind considerat  soluția cea  mai performantă de montaj-  parbrize  de pe piața de profil.