MERITĂ SĂ ACHITĂM MAI MULT PENTRU UN PARBRIZ ORIGINAL?

Achiziționarea unui parbriz auto poate ridica multe întrebări pentru proprietarii de mașini, mai ales dacă merită sau nu să plătim mai mult pentru un parbriz original?

Ce înseamnă un parbriz original?

Un parbriz original, cunoscut și sub denumirea de parbriz OEM (Original Equipment Manufacturer), este un parbriz fabricat conform specificațiilor și standardelor impuse de producătorul original al vehiculului. Deși producătorii auto nu produc de fapt aceste parbrize, ei colaborează cu firme specializate pentru a le fabrica. Printre producătorii de parbrize OEM se numără companii de renume precum Pilkington, Saint-Gobain Sekurit și AGC.

1. *Pilkington*- Unul dintre cei mai mari producători de geamuri auto din lume, Pilkington furnizează parbrize pentru multe mărci auto prestigioase.

2. *Saint-Gobain Sekurit*- Cu o istorie de peste 350 de ani, Saint-Gobain este un lider în producția de geamuri auto, oferind produse pentru mărci precum BMW și Mercedes-Benz.

3. *AGC Automotive*- O altă companie importantă în industria geamurilor auto, AGC furnizează parbrize pentru producători precum Toyota și Volkswagen, Skoda şi Lexus.

Parbrizele originale (OEM) sunt fabricate de acești producători conform cerințelor specifice ale producătorilor auto și, de obicei, au imprimată denumirea mărcii auto pe ele. Acest lucru se întâmplă pentru că au fost comandate personalizat pentru un producător auto anumit.

Totuși, aceiași producători de geamuri auto (Pilkington, Saint-Gobain Sekurit, AGC Automotive) fabrică parbrize identice din punct de vedere al calității și specificațiilor tehnice, dar fără logo-ul companiei auto. Aceste parbrize sunt denumite aftermarket și reprezintă o alternativă de încredere și mai accesibilă financiar pentru proprietarii de mașini.

Soluțiile oferite de compania noastră:

Noi, ca importatori de geamuri auto, oferim soluții de la mai mulți producători renumiți, inclusiv AGC, Saint-Gobain Sekurit și Pilkington. Deși nu furnizăm geamuri originale (OEM) cu logo-ul producătorului auto, produsele noastre sunt de calitate superioară, fabricate conform standardelor industriei și sunt compatibile cu o gamă largă de vehicule.
De asemenea, putem propune geamuri auto și de la alți producători care s-au recomandat în timp prin calitate și fiabilitate.