CE AUTOMOBILE AU TEHNOLOGIA HEAD-UP?

Tehnologia Head-up (HUD) a devenit din ce în ce mai comună și este disponibilă pe o gamă largă de modele de automobile produse de diferite companii. Iată câteva dintre mărcile și modelele auto cunoscute pentru includerea tehnologiei HUD:

BMW: BMW a fost unul dintre primii producători de automobile care au introdus tehnologia HUD pe unele dintre modelele lor de top. De exemplu, BMW Seria 3, Seria 5, Seria 7 și unele modele X includ opțiuni HUD.

Audi: Multe dintre automobilele Audi, cum ar fi Audi A4, A6, A8 și Q7, oferă tehnologie HUD.

Mercedes-Benz: Unele modele Mercedes-Benz, cum ar fi Clasa E, Clasa S și GLE, sunt echipate cu tehnologia HUD.

Lexus: Unele modele Lexus, precum Lexus RX și Lexus LS, vin cu opțiuni HUD.

Cadillac: Cadillac a fost un pionier în adoptarea tehnologiei HUD în modelele lor, inclusiv în Cadillac CT6 și Escalade.

Mazda: Anumite versiuni ale modelelor Mazda, cum ar fi Mazda3 și Mazda CX-5, sunt disponibile cu HUD.

Toyota: Unele modele Toyota, inclusiv Toyota Camry și Toyota Prius, oferă opțiuni HUD.

Chevrolet: Unele versiuni ale automobilelor Chevrolet, precum Chevrolet Corvette și Chevrolet Tahoe, sunt echipate cu tehnologie HUD.

Ford: Anumite modele Ford, cum ar fi Ford Mustang și Ford Explorer, vin cu opțiuni HUD.

Volkswagen: Unele modele Volkswagen, precum Volkswagen Passat și Volkswagen Tiguan, oferă tehnologie HUD.

Aceasta este doar o selecție a mărcilor și modelelor care includ tehnologia Head-up. Este important de remarcat că disponibilitatea tehnologiei HUD poate varia în funcție de nivelul de echipare și de opțiunile adiționale ale fiecărui model în parte.
PARBRIZ SERVICE vă oferă soluțiile potrivite pentru orice model și complectație, nu ezitați să ne contactați pentru a afla disponibilitatea și prețurile.