MONTARE PARBRIZE ÎN CHIȘINĂU

Dacă parbrizul  nu poate fi reparat , este necesar înlocuirea lui cu unul nou.

Compania „Parbriz Service” vă oferă produse optime cerințelor dumneavoastră în materie de geamuri auto. Pe lângă achiziționarea geamurilor auto vă oferim și un complex de servicii ca inlocuirea parbrizelor auto, geamurilor laterale, lunetelor cât și montarea acestora.

Pentru a vă asigura că automobilul dumneavoastră funcționează corespunzător, pentru schimbarea geamurilor laterale, lunetelor sau parbrizelor, alegeți un service-centru de încredere. Nu forțați mâna mecanicilor să vă monteze  parbrizul mai repede, deoarece siguranța dumneavoastră este în joc. În plus, părăsirea service-ului în mai puțin de 2 ore de la schimbarea geamurilor auto poate fi extrem de periculoasă – chiar dacă folosim un adeziv care se usucă în doar 15 minute. Soluțiile de lipire moderne pe baza de polimeri permit acest lucru. Montarea parbrizului se efectuează cu scule profesionale dedicate operațiunilor de montare a geamurilor auto.

Am aflat astfel că siguranța unui autoturism depinde extrem de mult de adezivul cu care este lipit parbrizul acestuia. Indiferent de cât de bine ar fi lucrat inginerul din service care a efectuat reparația, dacă adezivul utilizat nu a fost corespunzator cu standardele producătorului, parbrizul riscă să „zboare” la o frânare puternică, de la viteze mari sau la un accident usor.

La sediul Companiei”Parbriz Service” or.Chisinău se monteaza toată gama de parbrize lipite sau în cheder, geamuri laterale fixe sau mobile.

Garanţia oferită de firma noastră este de 24 de luni pentru parbrizele lipite.Garanția își pierde valabilitatea dacă produsul s-a defectat din urmatoarele cauze: incendiu, șoc termic, caroserie deformată, alte defecțiuni ale autovehiculului, lipsa unor piese din imediată vecinatate a produselor montate, grindină, fulger, furtună, căderi masive de zapadă.

Politica Companiei noastre este de a asigura lucrări de calitate atât prin utilizarea unor game de produse de înaltă calitate, precum şi montajul asigurat de o echipă de profesionisti cu o vastă experiență.