CUM ARE LOC PROCESUL DE MONTARE A PARBRIZULUI?

Procesul de montare a parbrizului este unul complex, iar o instalare corectă este esențială pentru siguranța șoferului și a pasagerilor. Iată pașii principali ai procesului de montare a unui parbriz:

1.Îndepărtarea Parbrizului Vechi: Înainte de a începe montajul, tehnicienii examinează parbrizul vechi și zona din jurul său pentru a detecta eventuale daune suplimentare sau deteriorări. Parbrizul vechi este îndepărtat cu grijă cu ajutorul unor unelte speciale.

2.Curățarea Zonei de Montare: Suprafața de montare a vehiculului este curățată meticulos pentru a asigura o aderență optimă a noului parbriz. Orice reziduuri de adeziv sau impurități sunt eliminate.

3.Aplicarea Adezivului: Un adeziv special, conceput pentru fixarea parbrizelor, este aplicat uniform pe zona de montare. Acest adeziv asigură o legătură sigură și rezistentă între parbriz și caroseria vehiculului. Noi lucrăm cu soluții chimice de înaltă calitate elvețiene SIKA care sunt ultrarapide și după montare în decurs de o oră automobilul este gata de plecare.

4.Montarea Noului Parbriz: Parbrizul nou este plasat cu grijă în zona de montare și presat în mod uniform pentru a se asigura că este perfect aliniat. Este esențial ca acest pas să fie efectuat cu precizie pentru a evita crăpături sau deteriorări. Adezivul este lăsat să se usuce și să se întărească în conformitate cu timpul de uscare recomandat. În final se îndepărtează urmele de adeziv sau murdărie de pe suprafața parbrizului și a caroseriei.

5.Testarea Siguranței și Calității: Tehnicienii efectuează verificări finale pentru a se asigura că parbrizul este montat corect, că nu există crăpături sau fisuri și că funcționalitatea vehiculului este intactă. Noi oferim un certificat de garanție la lucrul efectuat pe 24 luni.

Procesul de montare a unui parbriz este esențial pentru siguranța și confortul dumneavoastră în timpul condusului. PARBRIZ MD este un service specializat cu profesioniști experimentați care va asigura că montajul va fi efectuat în mod corespunzător și că parbrizul dumneavoastră este în cea mai bună stare posibilă.