CÂND ȘI CUM ARE LOC REPARAȚIA PARBRIZULUI?

În rutina zilnică a traficului și a pericolelor cotidiene, parbrizul automobilului devine adesea prima linie de apărare împotriva elementelor și obiectelor ce pot cauza deteriorări. În acest context, reparația parbrizului se impune ca un proces esențial pentru menținerea siguranței și integrității vehiculului.

Un aspect important al reparației parbrizelor este anticiparea și reacționarea promptă a oricăror deteriorări. În cadrul serviciilor noastre, putem repara cu succes fisuri de până la 20 cm și ciobituri cu diametru până la 10 cm.

În cazul accidentelor ce au dus la deterioarea parbrizului recomandăm șoferilor să acționeze rapid în cazul apariției oricăror ciobituri, chiar și cele foarte mici. Ciobiturile, care pot părea neimportante, au potențialul de a evolua în fisuri majore, necesitând astfel intervenții mai costisitoare și chiar înlocuirea completă a parbrizului. De asemenea, recomandăm lipirea temporară a fisurii cu lipici, până la adresarea la service, pentru a preveni pătrunderea impurităților în zona afectată, ceea ce ar putea face reparația mai puțin calitativă.

În procesul de reparație la PARBRIZ SERVICE se efectuează o evaluare amănunțită a daunelor, stabilindu-se dacă acestea încadrează în parametrii ce pot fi reparați cu succes. Apoi, zona afectată este curățată pentru a asigura aderența optimă a soluției ce va fi injectat ulterior.

Injectarea soluției speciale are loc cu atenție și precizie pentru a umple eficient crăpăturile și fisurile. După se polisează pentru a asigura o suprafață netedă și uniformă. Procesul se încheie cu expunerea zonei la lumină cu raze ultrascurte, asigurând astfel uscarea și întărirea acesteia.

Specialiștii de la PARBRIZ SERVICE sunt dintre cei mai buni în Moldova având o experiență peste 10 ani în acest domeniu.

Încurajăm conducătorii auto să acorde atenție imediată oricăror deteriorări minore, contribuind astfel la siguranța și durabilitatea parbrizului lor.